عصر خودرو

کسب و کارهای دیجیتال به حوزه محصولات کشاورزی وارد می‌شوند

عصر بازار- معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به منظور بررسی مشکلات مربوط به وجود انواع واسطه های اضافی و افزایش دور ریز محصولات کشاورزی، چالش طراحی و راه‌اندازی کسب‌ وکارهای دیجیتالی در حوزه توزیع و فروش میوه را برگزار می کند.

کسب و کارهای دیجیتال به حوزه محصولات کشاورزی وارد می‌شوند
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایرنا ، پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری، گفت:توزیع محصولات کشاورزی و تحویل به موقع آن‌ها به بازارهای هدف در داخل و خارج کشور با رویکرد سنتی و از طریق واسطه‌های غیرضروری، بخش قابل توجهی از قیمت تمام‌شده این محصولات را به خود اختصاص می‌دهد.
    وی ادامه داد:این کار علاوه بر افزایش دورریز میوه و محصولات کشاورزی، هزینه‌های قابل توجهی را نیز به مصرف‌کنندگان نهایی تحمیل می‌کند.
    به گفته کرمی توسعه بسترهای اطلاعاتی و به‌ویژه موبایل و اینترنت در سراسر کشور و همچنین تجربه راه‌اندازی کسب‌وکارهای خدماتی نوآورانه در سایر حوزه‌ها و کشورها، حاکی از آن است که در صورت طراحی مدل‌های کسب‌وکار مناسب و با تکیه بر افراد و گروه‌های خلاق، توانمند و پرانگیزه با تکیه بر بستر فناوری اطلاعات می‌توان با تسهیل و تسریع فرایند توزیع محصولات کشاورزی و از طریق حذف واسطه‌های غیرضروری، گام‌های جدی در راستای ساماندهی بازار میوه و محصولات کشاورزی برداشت.

    **امکان حضور تمامی اقشار به صورت رایگان
    کرمی با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری از کسب و کارهای فناورانه در راستای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان گفت: بر اساس همین رویکرد، ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به دنبال حمایت از طراحی و راه‌اندازی «کسب‌وکارهای دیجیتال در حوزه توزیع محصولات کشاورزی و میوه» توسط افراد یا گروه‌های علاقه‌مند است.
    وی افزود: کارآفرینان و مبتکران، شرکت‏های دانش‏بنیان، دانشجویان و اعضای هیات علمی، و دیگر افراد علاقه‌مند از داخل و خارج کشور می‌توانند در قالب انفرادی یا گروهی در این چالش شرکت کنند.
    مشاور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان این‌که شرکت در این چالش برای همه علاقمندان آزاد و رایگان است، اظهار کرد: چالش پیش‌رو در 3 مرحله برگزار می‌شود که فرآیند ثبت‌نام مرحله اول آن از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است.

    **مهلت ارسال تا اول تیرماه
    دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری معاونت علمی و فناوری با اشاره به مهلت ارسال طرح‏ کسب‌وکار تا تاریخ اول تیرماه از طریق نشانی www.ichallenge.ir به دبیرخانه این چالش گفت: طرح‌های کسب‌وکار ارسالی می‌بایست در قالب معین قرار گرفته در سایت تهیه و ارسال شوند.

    **حمایت‌های شتاب‌دهی از برگزیدگان
    کرمی ادامه داد: شرکت‌کنندگانی که در این مرحله برگزیده شوند از حمایت‌ها و تسهیلاتی نظیر حضور در دوره‌های توانمندسازی برای آشنایی بیشتر با اصول و فنون کارآفرینی و راه‌اندازی کسب‌وکار بهره‌مند خواهند شد.
    وی افزود:در مرحله بعد صاحبان طرح‌های برگزیده می‌بایست تا پایلوتی از کسب و کار خود را (نظیر وب‌سایت، اپلیکیشن و یا سایر سرویس‌های دیجیتالی مشابه) ایجاد کنند.
    مشاور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: در پایان 3 فرد یا گروه برتر چالش، علاوه بر دریافت جوایز نقدی، از حمایت‌های ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان برای راه اندازی کسب‌و‌کار خود طی یک فرایند شتاب‌دهی 6ماهه بهره مند خواهند شد.

    برچسب ها