
عصر بازار- به گفته رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی با وجود کاهش قیمت جهانی طلا طی هفته اخیر، با افزایش روبرو شده و هر گرم طلای ۱۸ عیار تا ظهر جمعه ۱۹ میلیون و ۱۶۸ هزار تومان قیمت گذاری شده که نسبت به ابتدای هفته افزایش ۷۹۰ هزار تومانی دارد.
به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایسنا، نادر بذرافشان در تشریح وضعیت هفتگی بازار طلا و سکه گفت: طی هفتهای که گذشت و از ابتدای هفته تا امروز (ظهر جمعه) اونس جهانی طلا نوسان افزایشی و سپس کاهشی را تجربه کرد و در حال حاضر هر اونس طلا نسبت به ابتدای هفته با کاهش 20 دلاری به 4974 دلار رسیده است.
وی افزود: در بازار داخلی طلا اما با توجه به نوسان قیمت ارز در بازار آزاد، قیمت طلا با افزایش روبرو بود و هر مثقال طلا 17 عیار نسبت به ابتدای هفته با افزایش سه میلیون و 380 هزار تومانی به 83 میلیون و 100 هزار تومان و هر گرم طلای 18 عیار نیز با افزایش 790 هزار تومانی به 19 میلیون و 168 هزار تومان رسیده است.
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران ادامه داد: همچنین در بازار سکه، هر قطعه تمام سکه طرح جدید با افزایش 9 میلیون تومانی به 195 میلیون و 300 هزار تومان، هر قطعه تمام سکه طرح قدیم با افزایش 9 میلیون 500 هزار تومانی به 192 میلیون و 400 هزار تومان، هر قطعه نیم سکه با افزایش چهار میلیون و 200 هزار تومانی به 100 میلیون و 500 هزار تومان، هر قطعه ربع سکه با افزایش چهار میلیون تومانی به 56 میلیون و 300 هزار تومان و هر قطعه سکه یک گرمی بانک مرکزی با افزایش یک میلیون تومانی به 27 میلیون و 500 هزار تومان رسیده است.
بذرافشان افزود: حباب سکه نیز طی هفته جاری 700 هزار تومان افزایش یافت و در حال حاضر (ظهر جمعه) هشت میلیون و 400 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: نوسانات اخیر در بازار ارز و اونس جهانی طلا بر بازار داخلی طلا و سکه در کشور اثر بسیاری بر جای گذاشته و وضعیت تولید به علت عدم ثبات بلند مدت قیمتی با کاهش روبرو شده و رکود در معاملات بازار نسبت به ماههای گذشته و همچنین مدت مشابه سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو شده است.