عصر خودرو

سهم دولت در بزرگترین پالایشگاه ایران به فروش می‌رسد

عصر بازار- به گفته مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، دولت در پالایشگاه ستاره خلیج فارس ۱۷.۹ درصد سهام را دارد، که قرار است در قالب پرداخت بدهی خود این سهام را به تامین اجتماعی بدهد.

سهم دولت در بزرگترین پالایشگاه ایران به فروش می‌رسد
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از  فارس، مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، در باره پرداخت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در قالب لایحه بودجه سال آینده، گفت: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق، دولت سال آینده قرار است 277 هزار میلیارد تومان، همت از بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی را بپردازد.

    سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: براساس آنچه که در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه مصوب شده، قرار است 277 همت از بدهی دولت به تامین اجتماعی در سال آینده پرداخت شود که از این رقم 70 همت به صورت اوراق خواهد بود و 207 همت به شکل سهام و دارایی پرداخت خواهد شد.

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت :امسال در قانون بودجه قرار است 185 همت از بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود که 70 همت آن به صورت اوراق و 115 همت به صورت سهام است که قرار است بگیریم.

    دولت اوراق را به تامین اجتماعی داده است و ولی سهام را هنوز نداده است.

    وی در مورد این که کل مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت چقدر است، گفت: عدد خیلی بالایی است، اما رقم را ذکر نمی‌کنم.

    به گفته سالاری، دولت امسال قرار است 115 همت از مطالبات تامین اجتماعی را در قالب سهام بدهد. دولت در پالایشگاه ستاره خلیج فارس 17.9 درصد سهام را دارد، که قرار است این سهام را به تامین اجتماعی بدهد، اگر این میزان سهام توانست 115 همت را پر کند که کافی است، وگرنه بقیه مطالبات قرار است از طریق آلومینیوم جنوب پرداخت شود که مربوط به دولت است.

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همچنین در مورد بازگشت بانک رفاه کارگران به سازمان تامین اجتماعی، گفت: بانک رفاه کاملاً به تامین اجتماعی برگشت و به سازمان تامین اجتماعی رسیده‌است.

    سالاری در پاسخ به اینکه آیا قرار نیست، بخشی از سهام بانک رفاه را در بورس عرضه کنید، گفت: بررسی می کنیم که شرایط واگذاری به سهامداران خرد وجود دارد یا نه، قرار است.

    به بیان وی، بانک رفاه باید بستری برای ارائه خدمات به بازنشستگان تامین اجتماعی باشد که آیا حضور این بانک در بازار سرمایه به بانک کمک می کند یا نه؟
    مدیرعامل تامین اجتماعی در مورد اینکه آیا با عرضه شستا در بورس شفافیت ایجاد شد، به یک جمله کلی بسنده کرد که شرایط شرکت شستا هنوز شفاف نشده است.

    برچسب ها