عصر خودرو

رقابت تنگاتنگ بانک‌های آمریکایی بر سر اعطای وام با اپلیکیشن

عصر بازار- بی رونق شدن بازار درخواست برای وام مسکن در آمریکا و به دنبال آن کاهش درآمد بانک ها، رقابت شدید در میان بانک های بزرگ آمریکایی را با راه اندازی اپلیکیشن های متعدد برای گرفتن وام ایجاد کرده است.

رقابت تنگاتنگ بانک‌های آمریکایی بر سر اعطای وام با اپلیکیشن
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایبنا ، در حال حاضر بانک های بزرگ آمریکایی رقابت جدی را با ایجاد وب سایت ها و اپلیکیشن های گوشی هوشمند به منظور اعطای وام سریع تر و راحت تر به مشتریان خود شروع کرده اند؛ سرمایه گذاری هایی که ممکن است در بحبوحه بی رونق شدن درخواست برای وام مسکن، بازپرداخت کوتاه مدت آن سودی را برای بانک ها به همراه بیاورد.

    بانک ها بر روی ابزارهای دیجیتال برای کاهش هزینه های خود، حذف کاغذ بازی و ارائه درخواست به خریداران جوان تر مسکن، پول صرف می کنند. در حال حاضر سطح درخواست برای وام مسکن در آمریکا به پایین تر از سطوح دوره پیش از بحران (سال 2008 میلادی) رسیده است.

    بر همین اساس گروه بانک آمریکا یک میلیارد دلار در حوزه خدمات بانکداری دیجیتال در 6 سال اخیر هزینه کرده و اپلیکیشن ارائه وام خود را هفته گذشته راه اندازی کرد. بانک ولزفارگو در سه ماه نخست سال جاری میلادی اپلیکیشن و وب سایت ویژه ای را در زمینه ارائه خدمات به راه انداخته است؛ ضمن اینکه جی پی مورگان چیس هم در حال سرمایه گذاری 1.4 میلیارد دلاری در بخش فناوری در سال جاری میلادی است و قصد دارد که محصولات دیجیتال خود را در تا اواخر امسال ارائه دهد.

    همچنین در سال 2016 میلادی اولین اپلیکیشن ارائه وام سریع با عنوان Quicken توسط Rocket Mortgage راه اندازی شد و در سه ماه نخست امسال بیش از 98 درصد از 20 میلیارد وام فروخته شده در این موسسه از طریق این اپلیکیشن انجام گرفته است.

    بر پایه این گزارش، گلمن ساچ اعلام کرد که درآمدهای حاصل از اعطای وام در آمریکا از سال 2012 میلادی به بعد 21 درصد کاهش پیدا کرده و اعطای وام های جدید در بانک های بزرگ ایالات متحده به کمترین سطح خود در 4 سال اخیر رسیده است.

    همچنین اعطای وام از سوی ولز فارگو، بانک آمریکا و جی پی مورگان که به ترتیب اولین، سومین و چهارمین وام دهنده بزرگ در آمریکا هستند در سه ماه نخست سال جاری میلادی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با 700 میلیون دلار کاهش به 5 میلیارد دلار رسیده است.

    برچسب ها