عصر خودرو

بهینه سازی صنایع فولاد ومس کشور در گرو بهره مندی از توان داخلی

عصر بازار- مدیرعامل شرکت تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) گفت:بهینه سازی صنایع فولاد ومس کشور در گرو بومی گرایی و بهره مندی از توان داخلی است.

بهینه سازی صنایع فولاد ومس کشور در گرو بهره مندی از توان داخلی
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایرنا، علی اصغر پورمند  دریک نشست خبری با اشاره به استخدام نیروهای بومی در پروژه ها افزود:با تکمیل پروژه ها بیش از 15 هزار نفر در مجموعه های میدکو مشغول به کار می شوند.
    وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 10 هزار نفر در این مجموعه شاغل شده اند خاطرنشان کرد: شرکت میدکو به طور غیر مستقیم بیش از 150 هزار شغل ایجاد می کند.
    وی گفت:بحران اقتصادی امروز دنیا در تامین مواد اولیه است و این در حالی است که خوشبختانه ما تمامی ملزومات معدن تا انتهای خط را در اختیار داریم که همین مساله هزینه تولید محصول ما را پایین می آورد.
    مدیرعامل شرکت تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه گفت: وقتی هزینه های حمل را پایین بیاوریم به مسایل زیست محیطی هم کمک کرده ایم.
    پورمند افزود:مجموع سرمایه گذاری میدکو تا این مرحله حدود150 هزار میلیارد ریال است که با هزینه های مالی به 200 هزار میلیارد ریال می رسد و تاکنون بالغ بر یکصد هزار میلیارد ریال هزینه کرده ایم.
    وی بیان کرد: این سرمایه از آورده سهامداران، فاینانس های 10 ساله خارجی و تسهیلات داخی تامین می شود.
    وی با بیان اینکه میدکو از ابتدا به فرابورس ورود کرده است افزود:تا پایان سال جاری به ای پی اسی (EPS) که دربورس اعلام کردیم می رسیم.
    به گفته پورمند تا پایان سال سه هزار و 200 میلیارد ریال سود به سهامداران تعلق می گیرد.
    وی تعداد کل سهامداران این شرکت را بالغ بر یک و نیم میلیون نفر ذکر و افزود:‌ حدود 92 درصد سهامداران میدکو اشخاص حقوقی و هشت درصد حقیقی هستند.
    مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه با اشاره به سیاست تجمیع معدن، کنسانتره، گندله و فولاد افزود: ‌فولاد ومس برای هر کشور در بخش معدن جزو شاخصه های اساسی توسعه اقتصادی محسوب می شود.
    وی با اشاره به اینکه خیلی از شرکت های معدنی دنیا در عین حال که تولید مس و فولاد دارند بازار این محصولات را هم در اختیار دارند گفت: ما فعلا این امکان را نداریم.
    پورمند با بیان اینکه یک میلیون و700 هزار تن فولاد در دنیا تولید می شود گفت: میزان بازرگانی ایران از این تولید عدد پایینی است چرا که بازرگانی فلزات، فوق العاده تخصصی است و ما در حال حاضر به آن ورود کرده ایم.
    وی با بیان اینکه درکشورحداقل یک میلیارد تن ذخایر ذغال داریم گفت: شهرستان زرند 200 میلیون تن ذخیره ذغال دارد و15هزار نفر دراین منطقه کارمی کردند.
    وی تصریح کرد:بخش ذغال ما می تواند به صورت 100 درصد مواد اولیه را از داخل تامین کند که این موضوع یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی است.
    مدیرعامل شرکت میدکو با اشاره به اینکه انتخاب کرمان برای اجرای پروژه ها بسیار دقیق بوده است عنوان کرد: معدن جلال آباد زرند ذخیره 180 تا 200 میلیون تنی دارد و عیار پایین آن در فرآوری خوب جواب داده است به گونه ای که امروز کنسانتره جلال آباد با عیار 68 درصد یکی از بهترین کنسانتره های کشور است.
    وی تصریح کرد: کنسانتره یک ماده خام است و اگر به گندله تبدیل شود ارزش بیشتری به خود می گیرد و اشتغال را بیشتر می کند و می توانیم این فلزات را در مناطق محروم در تولیدات پایین دستی استفاده کنیم .
    وی با اشاره به صادرات کنسانتره سنگ آهن، گندله و آهن اسفنجی گفت: در نظر داریم تمامی 4.2 میلیارد تن فولاد تولیدی را صادر کنیم و اعتقاد داریم نباید در مسیر ریسک نرخ ارز قرار بگیریم.
    وی گفت:درحال حاضرمعدن جلال آباد زرندومعدن شماره چهار گل گهر سیرجان را در اختیار گرفتیم و پنج پهنه اکتشافی در کرمان، اردبیل، قزوین در زمینه مس و سنگ آهن را نیز در دستور کار داریم.
    مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه تصریح کرد: با این کار هم می خواهیم به ظرفیت معدنی کشور اضافه کنیم و هم ذخایر موجود را در اختیار داشته باشیم.
    وی در ادامه با اشاره به پایلوت شدن استان کرمان درحوزه اقتصاد مقاومتی کشور گفت: میدکو معین اقتصادی شهرستان های زرند و کوهبنان در استان کرمان است.
    وی افزود:با شناسایی دقیق زیرساخت های کرمان به صورت غیر متمرکز در این استان مستقر شدیم و به منظور تامین برق مناسب برای واحدهای فولادسازی در حال راه اندازی یک نیروگاه 500 مگاواتی برق هستیم.
    شرکت هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (سهامی عام) به منظور سرمایه گذاری و توسعه در بخش معادن و صنایع معدنی کشور، با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار و پذیره نویسی عمومی آذرماه سال 1386 آغاز به کار کرد.
    کرمان در پی معرفی به عنوان سومین استان پایلوت اقتصاد مقاومتی در کشور به هشت منطقه (زون) اقتصادی تقسیم و مدیریت اقتصادی هریک از مناطق به شرکت ها و موسسات توانمند واگذار شده است.

    برچسب ها