عصر خودرو

یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

عصر بازار- یارانه نقدی مرحله ۱۷۹ مربوط به دی ماه ١٤۰٤ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.

یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایسنا، یارانه مرحله 179 مربوط به دیماه سال جاری به مبلغ 111 هزار و 411 میلیارد ریال به حساب 10 میلیون و  228 هزار و 391 نفر در دهک های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.

    سازمان هدفمندسازی تاکید کرد: مبلغ واریزی با در نظر گرفتن کسر اقساط وام‌های سرپرستان وام‌گیرنده صورت گرفته است.

    شایان ذکر است، بر اساس دهک‌بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، 27 میلیون و 852 هزار و 923 نفر در دهک های اول تا سوم قراردارند که یارانه نقدی آنها بیست و پنجم هر ماه به حساب سرپرستان این خانوارها توسط ٢٨ بانک عامل در سراسر کشور واریز می شود.

     

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امرز ۴۰۲
        • بازار امروز ۴۰۱
        • بازار امروز ۴۰۰
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۸
        • بازار امروز ۳۹۷
        • بازار امروز ۳۹۶
        • بازار امروز ۳۹۵
        • بازار امروز ۳۹۴
        آخرین بروزرسانی ۳ سال پیش
        آرشیو