عصر خودرو

وزیر اقتصاد در دیدار با نمایندگان اصناف تاکید کرد؛

حمایت قاطع دولت از اصناف و بازاریان

عصر بازار- وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با نمایندگان اصناف و اتحادیه های کشور، با تأکید بر حمایت قاطع دولت از این صنف، تصریح کرد: اصناف و بازاریان نقش بسیار مهمی در اداره اقتصاد کشور دارند و نوع پیوند و بافت آنها با اجتماع، بسیار عمیق و به شکلی کاملا متفاوت از سایر کشورها است.

حمایت قاطع دولت از اصناف و بازاریان
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از شادا، دکتر سید علی مدنی زاده در این دیدار که در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، پس از استماع دغدغه ها و مشکلات نمایندگان اتحادیه ها و صنوف مختلف و بازاریان تهران، ضمن ابراز همدردی با آنها تصریح کرد: در این مدت عمده تمرکز ما بر روی مسایل کلان کشور و رفع و رجوع  آنها بود، از جمله مسائل مبتلا به تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ و بنگاه های بزرگ اقتصادی که ارز آوری و اشتغال بالایی دارند؛ البته ناگفته نماند، تمهیداتی که در خصوص اقتصاد کلان اندیشیده و اجرا شده است، تأثیر خود را در همه اجزای اقتصاد کشور بویژه اصناف و بازاریان می گذارد.

    وی تأکید کرد: اصناف و بازاریان نقش بسیار مهمی در اداره اقتصاد کشور دارند و اصولا نوع پیوند و بافت آنها با اجتماع، بسیار عمیق و به شکلی کاملا متفاوت از سایر کشورها است.

    وی تصریح کرد: به همین سبب، اینکه گفته شود دولت در بلند مدت، در پی حذف و هضم صنوف و اتحادیه های سنتی در فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای است، موضوعی کاملا بی ربط و باطل و فاقد ارزش بررسی است و به هیچ وجه، پذیرش اجتماعی ندارد.

     

    برچسب ها