عصر خودرو

افت بهای جهانی نفت خام در پی بالا رفتن احتمال عرضه نفت ونزوئلا

عصر بازار- بهای جهانی نفت خام WTI و برنت با کاهش قیمتی مواجه شد و به ترتیب به زیر ۵۹ و ۶۳ دلار نزول کرد.

افت بهای جهانی نفت خام در پی بالا رفتن احتمال عرضه نفت ونزوئلا
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از مهر، در روز دوشنبه 22 دی 1404 برابر با 12 ژانویه 2026 قراردادهای آتی نفت خام WTI به زیر 59 دلار در هر بشکه سقوط کرد و افزایش روز قبل را از دست داد. 

    از طرف دیگر نفت خام برنت نیز در معاملات روز جاری به زیر 63 دلار در هر بشکه نزول کرد و بخشی از افزایش‌های 2 روز قبلی را از دست داد. نمودار زیر تغییرات روزانه بهای نفت خام برنت را نشان می‌دهد.

    احتمال از سرگیری صادرات نفت ونزوئلا از نگرانی‌های مربوط به اختلالات عرضه احتمالی در تنگه هرمز کاسته است.

    شایان ذکر است ایران روزانه حدود 2 میلیون بشکه نفت صادر می‌کند و به عنوان چهارمین تولیدکننده بزرگ اوپک شناخته می‌شود، بنابراین هرگونه اختلال در عرضه نفت می‌تواند خطر جدی برای عرضه جهانی باشد. در همین حال، انتظار می‌رود ونزوئلا به زودی صادرات نفت خود را از سر بگیرد و رئیس جمهور آمریکا در هفته گذشته اعلام کرده بود که کاراکاس می‌تواند تا 50 میلیون بشکه نفت تحریم‌شده قبلی را در اختیار آمریکا قرار دهد. شرکت‌های نفتی آمریکا اکنون در حال هماهنگی برای برنامه‌ریزی حمل‌ونقل نفتکش هستند و احتمالاً اولین کشتی تا هفته آینده بارگیری خواهد شد.

     

    برچسب ها