عصر خودرو

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی

فرایند عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم در حال انجام است

عصر بازار- دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اشاره به آخرین وضعیت عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم گفت: فرایندهای اداری این موضوع در حال طی شدن است و با تکمیل مراحل، عرضه ارز برخی شرکت‌ها به‌زودی آغاز می‌شود.

فرایند عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم در حال انجام است
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا، احمد مهدوی‌ابهری با اشاره به آخرین وضعیت عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم اعلام کرد: فرایند کارها در حال انجام است و اقدامات اداری مربوط در حال بارگذاری و پیگیری است تا در زمان مقرر طرح عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم به مرحله اجرا برسد.

    دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تأکید بر این‌که ارز همه کالاهای پتروشیمی به تالار دوم منتقل نخواهند شد، افزود: بخشی از ارز حاصل از برخی محصولات پتروشیمی‌ها هم‌چنان در بازار اول عرضه می‌شوند، اما ارز حاصل از بخشی دیگر از محصولات پتروشیمی به تالار دوم منتقل خواهند کرد.

    دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی توضیح داد: ارز حاصل از محصولاتی نظیر ام ای جی (مونو اتیلن گلیکول)، پلی استایرن، محصولاتی که از گازهای فلر به دست می‌آیند، هم‌چنین پنتان، بوتان و پروپان و ... مشمول این فرایند هستند و ارز حاصل از آن‌ها در تالار دوم عرضه خواهد شد.

    مهدوی‌ابهری تاکید کرد: با توجه اقدامات انجام شده، کارهای اداری در حال پیشرفت است. با تکمیل مراحل اداری، عرضه‌ها به‌زودی در تالار دوم آغاز خواهد شد.

    برچسب ها