عصر خودرو

مدیر اجرایی آی تی آی:

فعالیت کارخانه پس از ۱۰سال توقف از سر گرفته می شود

عصر بازار- مدیر اجرایی کارخانه مخابرات راه دور ایران موسوم به آی تی آی گفت: تجهیزات خط جدید تولید بزودی به این کارخانه منتقل می شوند تا فعالیت این کارخانه پس از حدود ۱۰ سال تعطیلی و رکود از سرگرفته شود.

فعالیت کارخانه پس از ۱۰سال توقف از سر گرفته می شود
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایرنا، مهدی محمدی نژاد دوشنبه  افزود: در نخستین گام، تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید صندوق های فروشگاهی که همه اصناف ملزم به داشتن آن هستند در این کارخانه مستقر و نصب می شود.
    وی اظهار کرد: در گام نخست و همزمان با جذب سرمایه گذاران خرد، سفارش تولید برای 200 هزار صندوق فروشگاهی را گرفته ایم و طرف قرارداد ما، وزارت امور اقتصادی و دارایی است و شرکتی از سوی اتاق اصناف برای اجرایی کردن این طرح به ما معرفی شده است.
    مدیر اجرایی کارخانه مخابرات راه دور ایران گفت: راه اندازی این طرح می تواند زمینه اشتغال 250 نفر را فراهم کند و زمینه ساز فعالیت کارخانه به مدت دست کم پنج سال باشد.
    وی ادامه داد: برنامه ما این بود که 11 اردیبهشت 95 همزمان با روز جهانی کارگر فرایند کار را آغاز کنیم اما به دلیل این که مطالبات کارکنان پرداخت نشده و احترامی که ما برای آنها قائل هستیم، این اقدام را به تعویق انداختیم تا خواسته آنها نیز به گوش مسئولان برسد و از این منظر، از تحصن آنها نیز حمایت کردیم.
    محمدی نژاد با اشاره به پایان تحصن کارکنان بازنشسته کارخانه آی تی آی برای پیگیری مطالبات معوق در روز شنبه 22 خرداد جاری، افزود: از وعده ای که گفته می شود کمیسیون کارگری استان به کارکنان بازنشسته آی تی آی داده است اطلاعی ندارم.
    وی با بیان این که پرداخت مطالبات کارگران بازنشسته کارخانه را بارها پیگیری کرده ایم، اظهار کرد: آن دسته از بازنشستگان کارخانه که روزهای گذشته با برپایی چادر در ورودی این کارخانه تحصن کرده بودند را از کارکنان خالص کارخانه می دانستیم و با تحصن آنها مخالفت نکردیم چرا که می خواستیم صدای آن ها به گوش مسئولان برسد.
    مدیر اجرایی کارخانه مخابرات راه دور ایران گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس امروز دوشنبه جلسه ای را با هدف رسیدگی به مسائل این کارخانه برنامه ریزی کرده است.
    محمدی نژاد در پاسخ به پرسشی درباره زمان از سرگیری فعالیت کارخانه آی تی آی گفت: تجهیزات بزودی در کارخانه مستقر می شوند چرا که قرارداد تولید صندوق های فروشگاهی بسته شده اند.
    وی افزود: تصور ما بر این است که راه اندازی کارخانه مدت زمان زیادی طول نکشد و در این زمینه، هفته آینده و پس از ورود تجهیزات، می توان زمان خاصی را برای شروع فعالیت کارخانه مطرح کرد.
    یکی از کارگران بازنشسته کارخانه آی تی آی نیز در این باره گفت: به درخواست مسئولان استان فارس و با هدف فراهم کردن زمینه بازگشایی این کارخانه، به تحصن 16 روزه خود پایان دادیم.
    وی که خواست نامش اشاره نشود، افزود: به ما وعده داده شده است که در جلسه هفته آینده کمیسیون کارگری استان فارس به درخواست ما برای پرداخت مطالبات رسیدگی شود.
    به گفته این کارگر بازنشسته کارخانه آی تی آی، از سال 85 تاکنون حدود یک هزار و 226کارگر این کارخانه بازنشسته شدند که هنوز بعد از گذشت 10 سال نتوانسته اند حقوق و حق سنوات خود را که افزون بر 300 میلیارد ریال است دریافت کنند.
    پیش از این مدیر اجرایی کارخانه آی تی آی پنجشنبه 13 خرداد جاری در جمع خبرنگاران حضور یافته در این کارخانه گفته است: هیات حمایت از صنایع قول داده است در صورت به راه افتادن دوباره چرخ تولید در این کارخانه، حاضر به تامین پرداخت تسهیلات 300 میلیارد ریالی به این کارخانه است تا مدیران کارخانه مطالبات کارکنان بازنشسته را پرداخت کنند و از دیگر سو از محل درآمدهای آتی، اقساط این تسهیلات را پرداخت کنند.
    به گفته محمدی نژاد، سنگ بنای این کارخانه سال 52 با هدف تولید زیرساخت های مخابراتی کشور نهاده شد و پس از سال های فعالیت در این عرصه، فرایند خصوصی سازی این واحد صنعتی در سال 82 شروع و در سال 83 رسما به بخش خصوصی واگذار شد.
    وی گفت: نمی توان همه مشکلات این کارخانه را متوجه فرایند خصوصی سازی دانست چرا که شرکت مخابرات ایران به عنوان تنها مشتری کارخانه آی تی آی، قبل از خصوصی این کارخانه، سفارش محصولات مورد نیاز خود به این کارخانه را به تدریج کم کرد و با روی آوردن به مصنوعات خارجی، پس از خصوصی سازی آی تی آی، دیگر به این کارخانه سفارشی برای تولید نداد.
    مدیر اجرایی کارخانه آی تی آی افزود: این کارخانه در اثر کم توجهی مدیران به آینده این واحد صنعتی، یک مشتری بیشتر نداشت و آن هم شرکت مخابرات بود و با حذف این مشتری، روزهای بحران جایگزین روزهای شکوه و افتخار و بالندگی تولید در این کارخانه شد.
    وی با بیان این که ساخت سامانه های الکترونیک کارت هوشمند سوخت از افتخارهای کارخانه آی تی آی است، گفت: بر اثر اشتباه مسئولان وقت کارخانه در حوالی سال های 84 یا 85 که به دلایل خاص خود، جلوی خروج دستگاه های کارت سوخت را از کارخانه گرفتند، شرکت نفت، قرارداد پشتیبانی کارت هوشمند سوخت را یک طرفه قطع کرد و در نهایت، رگ حیاتی تولید در این واحد صنعتی قطع شد.
    محمدی نژاد گفت: سال 88 آغاز بحران کارگری در کارخانه آی تی آی بود و پرداخت نشدن حقوق و مطالبات، زندگی کارگران این کارخانه را تحت تاثیر منفی قرار داده بود و پس از آن بود که بنا بر تصمیم دولت وقت، این کارخانه به هیات حمایت متشکل از معاونان پنج وزارتخانه که وظیفه شان جلوگیری از نابودی و تعطیلی صنایع است، سپرده شد.
    وی ادامه داد: مدیران اجرایی پیشین کارخانه منصوب شده از سوی اعضای وقت هیات حمایت، از آنجا که از تخصص لازم برای اداره کارخانه بی بهره بودند، به توصیه های مشاوران داخلی در کارخانه و بازنشستگی زودتر از موعد کارکنان و تعطیلی تدریجی بخش های کارخانه عمل کردند و در نهایت، تا سال 90 بیشتر کارکنان بازنشسته شدند و در این سال، بیش از 140 نفر از کارکانان باقی مانده بودند که آنها نیز در فرایند بازنشستگی قرار گرفتند و کارخانه به سمت تعطیلی رفت، موضوعی که با دستورالعمل هیات حمایت مغایر بود.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصربازار ( http://telegram.me/asrebazar) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها