عصر خودرو

هادی محمدپور، عضو ناظر کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت،

کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت با حضور ۵ عضو حقیقی و یک نماینده ناظر تشکیل شد

این کمیته وظیفه رسیدگی به مشکلات حوزه سهام عدالت را برعهده خواهد داشت

عصر بازار- هادی محمدپور، عضو ناظر کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت، اعلام کرد: همه مجامع استانی باید تا پایان مردادماه برگزار شود.

کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت با حضور ۵ عضو حقیقی و یک نماینده ناظر تشکیل شد
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا، هادی محمدپور،  با اشاره به وضعیت برخی شرکت‌های استانی سهام عدالت اعلام کرد: متأسفانه در برخی استان‌ها هنوز مجامع استانی سهام عدالت تشکیل نشده و این مسئله باعث بلوکه شدن سهام مردم و مانع استفاده از حقوق مالکانه آن‌ها شده است.

    او افزود: تاکنون در 15 استان مجمع تشکیل شده، در برخی استان‌ها تاریخ برگزاری مجامع جابه‌جا شده و در چند استان نیز هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است. براساس گزارش‌هایی که دریافت کرده‌ام، همه مجامع استانی باید تا پایان مردادماه برگزار شوند تا امکان بازگشایی نمادهای سهام عدالت فراهم شود.

    محمدپور با اشاره به روند تشکیل کمیته صیانت از سهام عدالت توضیح داد: این کمیته در زمان تصدی‌گری آقای همتی در وزارت اقتصاد پیشنهاد شد، اما با استیضاح و تغییر وزیر به تعویق افتاد. در دوره سرپرستی نیز موضوع به حضور وزیر جدید موکول شد. در نهایت کمیته با حضور پنج عضو حقیقی و یک نماینده ناظر تشکیل شد تا به اختلافات و مشکلات حوزه سهام عدالت رسیدگی کند و نتایج آن را به شورای عالی بورس گزارش دهد.

    عضو ناظر کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت ادامه داد: منتظریم نخستین جلسه کمیته هرچه سریع‌تر تشکیل شود تا بتوانیم مشکلات سهامداران را در استان‌ها بررسی کرده و برای گره‌گشایی از مسائل موجود تصمیم‌گیری کنیم.

    او در پایان گفت: پس از برگزاری اولین جلسه کمیته، گزارش کامل به اطلاع مردم و رسانه‌ها خواهد رسید. هدف ما این است که مردم بتوانند از حقوق خود در حوزه سهام عدالت بهره‌مند شوند.

    برچسب ها