عصر خودرو

گزارشی از افزایش قابل توجه تجارت ایران و عمان

عصر بازار- بر اساس آمارهایی که سازمان توسعه تجارت ارائه کرده، در ماه‌های گذشته حجم تجارت مشترک میان ایران و عمان به شکل قابل توجهی افزایش یافته و این روند ادامه دارد.

گزارشی از افزایش قابل توجه تجارت ایران و عمان
نسخه قابل چاپ
جمعه ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایسنا، بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی رییس سازمان توسعه تجارت، میزان صادرات ایران به عمان در سال 1400 رشدی حدودا 100 درصدی را به ثبت رسانده و پس از آن در سال جاری نیز این روند ادامه پیدا کرده است؛ موضوعی که در دیدار اخیر وزیر تجارت و صنعت عمان با رییس سازمان توسعه تجارت نیز بر آن تاکید شده است.

    در این دیدار پیمان‌پاک ضمن بیان اینکه تجارت با عمان از اولویت‌های تجاری رئیس جمهور محسوب می‌شود، گفت: تغییر رویکرد دولت سیزدهم موجب شده که تجارت با عمان در سال 1400 نسبت به 1399 مقدار 53 درصد رشد داشته باشد و در 7 ماهه امسال نیز حدود 70 درصد رشد نسبت به تجارت سال گذشته شاهد هستیم.

    وی عمان را یکی از پنج شریک تجاری اصلی در میان کشورهای همسایه دانست و افزود: ادامه روند فعلی قطعا موجب افزایش صادرات به و واردات از عمان می‌شود.

    رئیس سازمان توسعه تجارت همچنین به حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه‌های عمان اشاره کرد و در پیشنهادی خواستار حضور شرکت‌ها و تجار عمانی در نمایشگاه‌های ایران شد.

    بر اساس اعلام سازمان توسعه تجارت، در ادامه این نشست «صالح بن سعید مسن» معاون وزیر تجارت و صنعت عمان نیز ایران را کشور برادر خواند و افزود: اگر در دیدارهای قبلی در خصوص چگونگی حل مشکلات تجاری میان دو کشور صحبت می‌کردیم، امروز در خصوص چگونگی توسعه این تجارت پای مذاکره نشسته‌ایم.

    وی با بیان اینکه سطح تبادلات تجاری ایران و عمان رشد چشمگیری داشته است، از ارائه تسهیلات ویژه به تجار، مخصوصا تجار ایرانی برای سرمایه‌گذاری در عمان خبر داد.

    لازم به‌ذکر است، طرفین در این دیدار در خصوص توسعه بنادر، خط کشتیرانی، مسائل گمرکی، تهاتر کالا، و نقشه راه تجاری دو کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند.

    به گزارش ایسنا، برآوردها نشان می‌دهد که در سال جاری، چین، عراق، ترکیه، امارات متحده عربی و هند، اصلی‌ترین مقاصد صادراتی ایران بوده‌اند.

    بر اساس برنامه ارائه شده از سوی دولت سیزدهم، اولویت نخست تجاری کشور، بهبود سطح روابط تجاری با کشورهای همسایه و استفاده از تمام ظرفیت‌های این بازارها خواهد بود.

    برچسب ها