عصر خودرو

سرمایه‌گذاری ۴۴ هزار میلیارد ریالی در پارک‌های پتروشیمی

عصر بازار- مدیرعامل گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان با اشاره به احداث چهار پارک پتروشیمی در کشور گفت: ‌مجموع سرمایه‌گذاری در این چهار پارک‌ به ۴۴ هزار میلیارد ریال می‌رسد.

سرمایه‌گذاری ۴۴ هزار میلیارد ریالی در پارک‌های پتروشیمی
نسخه قابل چاپ
جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایرنا، رسول اشرف‌زاده با بیان اینکه احداث این چهار پارک پتروشیمی، ‌ بیش از 12 هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند، ‌ میانگین بازدهی این طرح‌ها را حدود 30 درصد عنوان کرد.

    وی تاکید کرد: اولین طرح از این مجموعه، ‌پارک ملامین ارومیه است که با سرمایه‌گذاری 7 هزار و 500 میلیارد ریالی اجرا خواهد شد. 

    به گفته اشرف‌زاده، ‌اشتغالزایی مستقیم این طرح 940 نفر خواهد بود و این پارک پتروشیمی 2 هزار و 900 نفر اشتغالزایی غیرمستقیم ایجاد می‌کند که با نرخ بازده 29.9 درصد انجام خواهد شد.

    وی ادامه داد: این پارک در 6 ناحیه شامل رزین‌سازی، ورق‌های ملامینه، ‌ روکش‌های لمینتی، ام دی اف، ‌اچ دی اف و پارکت‌سازی ساخته می‌شود.

    اشرف‌زاده دومین پارک را پارک پلی‌پروپیلن ایلام دانست که در آن 2 هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز دارد که با این سرمایه‌گذاری 4 هزار و 830 نفر اشتغال مستقیم و 9 هزار نفر اشتغالزایی غیرمستقیم ایجاد می‌کند.

    وی نرخ بازده داخلی پارک پلی پروپیلن ایلام را 31.2 درصد دانست و گفت: این پارک نیز 6 ناحیه خواهد داشت که شامل قالب تزریقی، ‌فیلم و شیت، ‌قالب‌های بادی، ‌پایپ، روکش محافظ و الیاف است.

    مدیرعامل گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان، پارک اوره رزینی لردگان را دیگر طرح در بین چهار پارک پتروشیمی عنوان کرد و افزود: این پارک که در هفت منطقه شامل کریستال ملامین، ‌ مشتقات ملامین، ‌کودهای شیمیایی، ‌صنایع پلاستیک، صنایع چسب، ‌مصنوعات شیمیایی و سیستم‌های خودرو می‌شود با سرمایه‌گذاری 13 هزار و 420 میلیارد ریالی اجرا خواهد شد.

    وی آخرین طرح در ساخت پارک‌های پتروشیمی را پارک کریستال ملامین لردگان دانست که با سرمایه‌گذاری 10 هزار و 500 میلیارد ریالی اجرا می‌شود.

    اشرف‌زاده تاکید کرد: اشتغالزایی مستقیم این طرح 3 هزار و 340 نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم 6 هزار و 160 نفر است که با نرخ بازدهی داخلی 30 درصد اجرا خواهد شد.

    وی افزود: این پارک در هفت ناحیه شامل ورق‌های لمینتی، ‌ ملزومات مصرفی، ‌ چسب‌ها، ‌محصولات صنعتی، ‌ صنایع رنگ، چرم و چرم مصنوعی و صنایع کاغذسازی خواهد بود.

    به گزارش ایرنا، احداث پارک‌های پتروشیمی به عنوان تکمیل‌کننده زنجیره ارزش به شمار می‌رود و می‌تواند جلوی خام‌فروشی محصولات پتروشیمی و واردات محصولات مشابه را بگیرد و از این راه از خروج ارز از کشور جلوگیری کند.

    برچسب ها