فعالسازی سهمیه واردات طلا برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و مصنوعات

عصر بازار- سازمان توسعه تجارت در اطلاعیه ای از فعالسازی سهمیه واردات طلا برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و مصنوعات خبر داد.

چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱:۰۰

فعالسازی سهمیه واردات طلا برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و مصنوعات

به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سازمان توسعه تجارت، در این اطلاعیه آمده است: طبق بند 4 و 5 دستورالعمل ثبت‌سفارش‌های ارزی و در راستای تسهیل فرآیند رفع تعهد تولیدکنندگان و صادرکنندگان مصنوعات طلا، سهمیه ای با عنوان" واردات طلا از محل صادرات طلا و مصنوعات" برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان مصنوعات طلا فعال شد.

این اطلاعیه می افزاید: عدد سهمیه مربوط به این حوزه توسط مرکز نوآوری هوشمند سازی و امنیت وزارت صنعت، معدن و تجارت، بر اساس استعلام از بانک مرکزی در خصوص میزان تعهد رفع نشده طلا برای هر شخص، اعمال خواهد شد. (این اقدام علی‌ای‌حال بصورت مکاتبه رسمی با بانک مرکزی صورت خواهد گرفت)

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است: پرونده‌های ثبت‌سفارش شده از تعرفه طلا قبل از اجرای این طرح، همچنان در همان حوزه های سابق به فرایند ثبت سفارش ادامه خواهند داد و برای این حوزه سهمیه جدید، هیچگونه استثنا یا معافیتی اعمال نخواهد شد.

برچسب ها

طلاسازمان توسعه تجارت ایرانواردات
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا