سه شنبه ۲۵ آذر؛
رشد ۳۲ هزار واحدی شاخص بورس
عصر بازار- شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات سهشنبه ۲۵ آذر رشد ۳۲ هزار واحدی داشت و در تراز ۳ میلیون و ۷۶۰ هزار واحد قرار گرفت.
عصر بازار- شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات سهشنبه ۲۵ آذر رشد ۳۲ هزار واحدی داشت و در تراز ۳ میلیون و ۷۶۰ هزار واحد قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایرنا، شاخص کل بورس در پایان معاملات سهشنبه 25 آذر با افزایش 32 هزار و 334 واحدی به تراز 3 میلیون و 760 هزار واحد رسید.
شاخص کل بورس در یک ساعت ابتدایی وارد تراز 3 میلیون و 804 هزار واحد هم شد اما در پی افزایش فشار عرضه از سوی حقیقی ها، شاخص ناگهان روند منفی در پیش گرفت و به کانال 3.7 میلیون واحد برگشت.
شاخص هموزن همین وضعیت را داشت و پس از صعود 11 هزار واحدی در نیمه نخست بازار سهام، در پایان فعالیت بازار به رشد مثبت 4289 واحد اکتفا کرد ولی در تراز بالای یک میلیون واحدی با رقم یک میلیون و 43 هزار واحد باقی ماند.
نمادهای پُرتراکنش امروز که همگی در یک ساعت ابتدایی مثبت بودند، در پایان معاملات امروز با فشار عرضه با رِنج منفی به کار خود پایان دادند که شامل داترا، وبملت، وتجارت، خودرو، فولاد، اخابر و فملی است.
ارزش کل بورس تهران 11.2 هزار همت، ارزش معاملات امروز حدود 200 همت و خُرد بیش از 20 همت بود.
ارزشمندترین معاملات امروز به گروه شیمیایی ها با 178.2 میلیارد تومان، فلزات اساسی با 156.6 میلیارد تومان و بانک ها با 138.5 میلیارد تومان اختصاص داشت.
نماد وگردش که مدتی متوقف بود، امروز با ورود 134.2 میلیارد تومان پول حقیقی در صدر نمادهای جذاب برای ورود پول سهامداران حقیقی قرار گرفت ولی در مقابل جایگاه بیشترین خروج پول حقیقیها به نماد وبملت با 62 میلیارد تومان تعلق گرفت.
شاخص فرابورس با رشد 170 واحدی به تراز 31 هزار و 596 واحد رسید.