رییس اداره تحلیل بازار بورس کالا خبر داد:

صادرات ۹۷ میلیون دلاری سیمان و کلینکر از مسیر بورس کالا

عصر بازار- رییس اداره تحلیل بازار بورس کالای ایران گفت: با اجرای الزام ارائه گواهی خرید از رینگ صادراتی بورس کالای ایران از شهریور امسال، صادرات سیمان و کلینکر عملاً از مسیرهای غیررسمی خارج و به بستر رسمی و قابل رصد بورس کالا منتقل شد.

دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵:۰۰

صادرات ۹۷ میلیون دلاری سیمان و کلینکر از مسیر بورس کالا

به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از کالاخبر، داود آذرشب خاطرنشان کرد: مجموع معاملات صادراتی این دو محصول از شهریورماه تا پایان هفته منتهی به 14 آذر 1404 از مرز 2.7 میلیون تن عبور کرده است.

رییس اداره تحلیل بازار بورس کالای ایران اظهار کرد: در این دوره، بیش از 1.531 میلیون تن سیمان و حدود 1.2 میلیون تن کلینکر در رینگ صادراتی معامله شده است؛ سطحی از دادوستد که موقعیت این رینگ را به‌عنوان محور اصلی تجارت صادراتی دو محصول تثبیت می‌کند.

وی ادامه داد: ارزش کل معاملات نیز به 97 میلیون دلار رسیده است؛ رقمی که نقش بورس کالا در سامان‌دهی، شفاف‌سازی و انتظام‌بخشی به صادرات را برجسته می‌کند.

آذرشب افزود: رسمی شدن کامل مسیر صادراتی باعث شده تولیدکنندگان و صادرکنندگان به سازوکاری دسترسی داشته باشند که شفاف، قابل پیگیری و مبتنی بر رقابت واقعی است.

وی تاکید کرد: این ساختار بهبود قابل‌توجهی در اعتبار صادراتی ایران، توسعه بازارهای هدف و افزایش پیش‌بینی‌پذیری تجارت ایجاد کرده است.

برچسب ها

بورس کالاسیمانصادرات
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا